söndag 7 september 2008

Ett besök i verkligheten?!

I går var vi på marknad i Tensta, tyvärr regnade det något fruktansvärt. Men den stora behållningen var verkligen det här stället, vi ville shoppa av allt. Väldigt trevligt!
Men det är verkligen en helt annan värld, jag överdriver inte óm jag säger att vi var verkligen i minoritet, såg kanske5 svenskar till. Det fanns affärer specialiserade på hucklen, möblerna i möbelaffären var som att se på film från saudiarabien. Fruktståndet var fenomenalt, kantareller för 59 kr/kg.( Idag såg jag kantareller för 199kr/kg på ICA maxi) Köpte då 6-åringen älskar kantarelltoast. Plommonen var helt supergoda. När vi var på baklavastället så fick vi färsk och fin sådan, åkte hem till mormor och morfar på Kungsholmen, där vi bjöd denna delikatess. Mums!!! Fast det var ganska deppigt att besöka Tensta, men nyttigt för barnen att se en annan sida av Sverige. Sexåringen fick sug efter att leka när vi satt i bilen, så vi ringde in en kompis. Bra att ha kompisar runt hörnet...;O)
I dag har vi mest fixat och trixat, jag och tonåringen tog en sväng in till Söder ;o) han kolla in en av mina favoritklädesaffärer på Holmqvists på Skånegatan. Var på Stockholms bästa Akademibokhandel i skrapan, köpte böcker och bokcirkelmedlemsskap, lånade en bok om Ingrid Bergman. Hem och lämnade av 6-åringen på kalas. Postade mitt enhemligbokpaket;o) Skönt att vara av med...

Nu lite film och en stickning///Eldstickan

Inga kommentarer: